Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Kerngegevens van evenement Conferentie Waardevol Werk
Datum
2 december 2022
Tijd
14:00 -17:00
AIAS-HSI

Op vrijdagmiddag 2 december 2022 presenteren we ons meest recente onderzoeksrapport, gebaseerd op de tweejaarlijkse Waarde van Werk Monitor, op een conferentie in Sociëteit De Witte in Den Haag. UvA-onderzoekers Wieteke Conen en Paul de Beer belichten enkele hoofdpunten van het onderzoek: Wie doet waardevol en wie waardeloos werk? Welke rol speelt de organisatie daarbij? Kan verbetering van de kwaliteit van het werk de krapte op de arbeidsmarkt helpen oplossen?

Oud-topambtenaar Bernard ter Haar schetst zijn perspectief op (veranderingen in) de waarde van werk in Nederland. Bijzonder hoogleraar Monique Kremer maakt na bijna drie jaar de balans op van wat er is gebeurd met de aanbevelingen uit het WRR-rapport Het betere werk, waarvan zij een van de opstellers was. Maria van der Heijden (directeur-bestuurder MVO Nederland) en Raymond Puts (algemeen directeur AWVN) reflecteren op de uitkomsten van het onderzoek.

De conferentie duurt van 14.00 tot 17.00 uur. Voor het volledige programma zie bijlage. Deelname is gratis, er is wel een maximum voor het aantal deelnemers aan de conferentie. Meld je dus tijdig aan via aias-hsi@uva.nl

Graag tot ziens op 2 december in Sociëteit de Witte in Den Haag!